1. Sign up today and take advantage of all the benefits!


    Get access to our awesome chat & all STEAM features - Get a part our our awesome community and get or give help belonging games

    Sign up today
    Sign up today using STEAM
  2. Dismiss Notice
  3. ! GET HIGH SPEED NOW - GET A PREMIUM ACCOUNT !

    (CLICK THE IMAGES BELOW TO GET STARTED AND DOWNLOAD WITHOUT LIMITS & FULL BANDWITH.)


    SApI.png
    SApO.png
    SApO.png
    Dismiss Notice
  4. ! FOLLOW, LIKE & SHARE US ON FACEBOOK AND TWITTER !

    (CLICK THE IMAGES BELOW TO GET STARTED.)


    SApI.png
    SApO.png
    Dismiss Notice
  5. OUR SITE IS COMPLETLY AD FREE - PLEASE HELP US TO KEEP THAT AND THE SITE ALIVE! DONATE VIA ITCOIN OR AYPAL - & BECOME A V.I.P. (donations > $10)

     

    >> DONATE HERE <<

    Dismiss Notice

The Witcher EE DC won't start

Discussion in 'GAME SUPPORT THREAD' started by WillyWilson, Dec 12, 2016.

  1. WillyWilson

    WillyWilson Little Baby Thread Starter

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Posts:
    3
    Likes Received:
    0
    Likes Given:
    0
    Location:
    Parts Unknown
    Hey guys,
    i've just installed your Trilogy pack of The Witcher. The Problem is, the first and second game won't start. There's no reaction, even if i run it in compatibility and administrator mode (no screen or process running). But the third is running fine without any issues. So i've read in some forums that there are more people with that problem but i haven't find any fixes for this issue yet. Any idea? Maybe something is wrong with/in my regkeys? What could i do to get these two games running?

    Specification:
    OS: Windows 10
    Mainboard: ASUS Z170-P
    CPU: Intel Core i5 6600K
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1060
    Memory: DDR4-2400 (1200MHz) 16GB (2x 8GB)
    Sound: Creative X-Fi Titanium HD

    edit: oh wusste garnicht dass das ein deutsches forum ist ^^
     
    Last edited: Dec 12, 2016
  2. ShadowEagle

    ShadowEagle Leader | Repacker The Crew

    Joined:
    May 19, 2016
    Posts:
    1,129
    Likes Received:
    83
    Likes Given:
    23
    Location:
    Wonderland
    Hi, no problem and welcome.

    Because you asked in english section, i`ll answer in english.

    Did you verified your game files using the md5 file? If you don`t know how to do that you can a video in the tutorial section.
     
  3. WillyWilson

    WillyWilson Little Baby Thread Starter

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Posts:
    3
    Likes Received:
    0
    Likes Given:
    0
    Location:
    Parts Unknown
    thanks for that fast response. Yes i did a md5 checksum and everything is fine (all files are marked green). Another idea?

    i've also tried to install a older version of dx9 just to be sure its not about my direct x version. Its not. Nothing changed.. i have no idea what it could be, im helpless :(
     
    Last edited: Dec 12, 2016
  4. ShadowEagle

    ShadowEagle Leader | Repacker The Crew

    Joined:
    May 19, 2016
    Posts:
    1,129
    Likes Received:
    83
    Likes Given:
    23
    Location:
    Wonderland
    Pls post a screenshot of registry entries for part one and two.
     
  5. WillyWilson

    WillyWilson Little Baby Thread Starter

    Joined:
    Dec 12, 2016
    Posts:
    3
    Likes Received:
    0
    Likes Given:
    0
    Location:
    Parts Unknown
  6. ShadowEagle

    ShadowEagle Leader | Repacker The Crew

    Joined:
    May 19, 2016
    Posts:
    1,129
    Likes Received:
    83
    Likes Given:
    23
    Location:
    Wonderland
    Strange, you`re the first user reported this. Will have a look on this in future. But thanks for the info. Enjoy the games!
     

Share This Page